Στο Μπασκετικό ΠΑΟΚ ψάχνουμε Φιλάνθρωπο


Στον Μπασκετικό ΠΑΟΚ δεν ψάχνουμε κάποιον που θα είναι επενδυτής σαν το ποδόσφαιρο, αλλά κάποιον που θα κάνει φιλανθρωπίες.
Δεδομένου ότι οι θέσεις που οδηγούν στην Ευρωλίγκα, συνεπώς και σε ένα μεγαλύτερο market pool , είναι καβατζωμένες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, κάποιος επενδυτής είναι υποχρεωμένος να κυνηγάει την τιμητική τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League του Μπάσκετ. Το Market pool εκεί είναι μόνο 70.000 ευρώ,άρα ποιος ο λόγος κάποιος να ρίξει για παράδειγμα 1.000.000 εκατομμύριο ευρώ για να βγει τρίτος στο Τοπικό και υποβαθμισμένο Ελληνικό πρωτάθλημα και να κυνηγήσει να σηκώσει το Champions league.
H έννοια του επενδυτή είναι να βάλει χρήματα και να πάρει πίσω τα χρήματα του ή μέρος των χρημάτων. Ο Ιβάν Σαββίδης στο ποδόσφαιρο ( Παρ ότι βοηθάει όλα τα τμήματα), Έχει market pool από το Ελληνικό πρωτάθλημα, έσοδα από Ευρώπη που στην χειρότερη περίπτωση αγγίζουν τα 5,5 εκατομμύρια Ευρώ.
Βλέποντας και την φετινή χρονιά του ΠΑΟΚ με τις πωλήσεις Λούκας, Μακ ίσως ο Ιβάν καταφέρει να έχει να έχει έναν ΠΑΟΚ αυτοσυντήρητο, δεδομένου ότι έχει παίχτες στις τάξεις του σαν τον Ροντρίγκεζ που πουλήθηκε στην Τουρκία και τον Τσίμιροτ που πιθανών να πουλήσει στο κοντινό μέλλον.
Στο Μπάσκετ είναι λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο. Μπορείς να φέρεις Αμερικάνους με 50.000 ευρώ και να σου φύγουν την επόμενη χρονιά αν αποκτήσουν υπεραξία για κάποια ομάδα Ευρωλίγκας ή ομάδα που προσφέρει περισσότερα χρήματα. Κάποιος επενδυτής λοιπόν αν βάλει λεφτά στο Μπάσκετ είναι σίγουρα από Φιλανθρωπία και από την αγάπη του για το Άθλημα και όχι για να πάρει τα λεφτά του πίσω. Άρα ο μπασκετικός ΠΑΟΚ ψάχνει κάποιον φιλάνθρωπο, που θα μας κάνει ταυτόχρονα με το Ποδόσφαιρο να έχουμε καλύτερα Σαββατοκύριακα


1 σχόλιο: