Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς



Ο ΠΑΟΚ τρέχει» ένα εντυπωσιακό σερί με 10 νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια (σε Ελλάδα, Κύπελλο και Ευρώπη) και τέσσερις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες στη Super League. Έχει ένα σερί από τις 4 Δεκεμβρίου με 29-2 γκολ, αλλά το ζητούμενο, πέραν του ωραίου ποδοσφαίρου, για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς είναι πως η ομάδα δείχνει να πιστεύει στον ευατό της , να πατάει γερά στα πόδια της και στα εντός έδρας ματς και στα εκτός έδρας.


Τέσσερις σερί εκτός έδρας νίκες με άριστη αμυντική συμπεριφορά όλης της ομάδας και μηδέν παθητικό! Με εξαίρεση το 0-5 επί της Κέρκυρας, ο «Δικέφαλος» έχει πετύχει τρία κολλητές νίκες με 0-1 (Λεβαδειακός, Γιάννινα, Παναιτωλικός )

Ο Βλάνταν Ίβιτς δείχνει μεγάλη προπονητική ωριμότητα για την ηλικία του και αυτό το δείχνει η ομάδα μέσα στο γήπεδο. Πάρα τις αντιξοότητες κατάφερε και έφερε την ομάδα στον ίσιο δρόμο και φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ κάνει πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο. Ενώ στο πρώτο που δεν έρχόταν τα αποτελέσματα η ομάδα δεμ ήταν αδιάφορη. Κατά κοινή ομολογία ο ΠΑΟΚ έπαιζε το καλκύτερο ποδόσφαιρο στην Superleague.

Οι παίχτες που φύγαν όπως ο Ροντρίγκεζ και ο Περέιρα αναπληρώθηκαν με ακριβές μεταγραφές ενώ συμπληρώθηκαν και κενά στην θέση του Σέντερ φορ από το καλοκαίρι.

Ο Πρίγιοβιτς ήδη σκόραρε μια φορά μέσα στην Τούμπα και δείχνει ένα θηρίο μέσα στην περιοχή. Ο Αμίρ Ουάρντα είναι με την εθνική Αιγύπτου στο Κόπα Άφρικα και αναμένεται να δώσει λύσεις στην θέση 10.

Ο Πέντρο Ενρίκε, ένας σκληροτράχηλος Βραζιλιάνος στην θέση του Αντί Ροντρίγκεζ αναμένεται να συμπληρώσει το κενό του Γκάρι ή ακόμα και να κάνει τον ΠΑΟΚ ποιο ισχυρό σε εκείνη τη θέση .
Αναμένεται να δούμε λογικά ένα ΠΑΟΚ καλύτερο στον Β γύρο και φυσικά υπάρχει και το κύπελλο, όπου λογικά οδηγούμαστε σε ένα final four των 4 μεγάλων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου