Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό σωματείο



Ο ΠΑΟΚ στην εποχή Σαββίδη έχει γίνει ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό σωματείο. Με το πρώτο πράγμα που ασχολήθηκε, ο Ιβάν , όταν πρωτοήρθε στον ΠΑΟΚ, ήταν η δημόσια εικόνα και η προβολή της εταιρίας.
Γι αυτό τον λόγο προσέλαβε τότε το Τσιαστικόφ. «Ανέβασε» στο διαδίκτυο την νέα σύγχρονης σχεδίασης ιστοσελίδα της ΠΑΕ, η οποία ενημερώνεται διαρκώς, πλέον, με ειδήσεις, θέματα και συνεντεύξεις και ενεργοποίησε την Web TV της ομάδας, με ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, facebook και twitter. Ακόμα ασχολήθηκε με την οργάνωση της καινούργιας μπουτίκ, καθώς και τον εξωραϊσμό των αποδυτηρίων και άλλων χώρων του γηπέδου,.
Παρ όλο που αποχώρησε ο Τσιστιακόφ, άφησε μια παρακαταθήκη πίσω του. Την ημέρα του αγώνα γίνονται διαγωνισμοί έξω από την Τούμπα ποιο συγκεκριμένα στην Μπουτικ ή μέσα στο γήπεδο, υπάρχει οικογενειακή κερκίδα στην οποία πηγαίναν μικρά παιδιά και ζουν το παιχνίδι όπως οι μεγάλοι.

Εκδόθηκε το Toumba magazine. Ασπρόμαυρο από την αρχή ως το τέλος του το Toumba Magazine προσελκύει το ενδιαφέρον του αναγνώστη διαφέροντας αρκετά, είναι αλήθεια, από το αγωνιστικό κομμάτι, που συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις του εντός των αγωνιστικών χώρων. Εδώ, όμως, μιλάμε για προσεγμένη προσέγγιση, άρτια σχεδίαση, που προκαλεί το ενδιαφέρον ακόμη και ξένων αρθρογράφων και ειδικών.

Ένας από τους λόγους που δημιουργήθηκε το Toumba Magazine ήταν για να φέρει τον κόσμο ακόμα πιο κοντά στην ομάδα. Στο σπίτι μας, την Τούμπα. το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ σας προσφέρει 30% έκπτωση για τις αγορές σαςσε προϊόντα ΠΑΟΚ από τα PAOK FC Official Stores. Το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε ως επιπλέον μέσο ενίσχυσης της εικόνας του συλλόγου μέσω της καλλιέργειας μιας νέας φιλοσοφίας γύρω από το ποδόσφαιρο και το πάντρεμά της με την αισθητική και σύγχρονο design.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει προσπάθεια τις μέρες του αγώνα, ο οπαδός του ΠΑΟΚ να περνάει την ώρα του στο γήπεδο της Τούμπας και τις εγκαταστάσεις της. Έτσι είναι συχνό το φαινόμενο, παίχτες να υπογράφουν αυτόγραφα και να βγαίνουν φωτογραφίες με οπαδούς της ομάδας, σε μέρες που διοργανώνει η ΠΑΕ στην Μπουτικ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μάλιστα την Κυριακή που πέρασε, είχαμε την περίπτωση εξουδετέρωσης της βόμβας στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Η ΠΑΕ λοιπόν, άνοιξε τις πύλες της για τους κατοίκους των Δυτικών συνοικιών και παίχτες του ΠΑΟΚ που δεν συμμετείχαν στον αγώνα με την Ξάνθη, υπέγραφαν αυτόγραφα και οπαδοί βγαίναν φωτογραφίες μαζί τους, παίρναν αυτόγραφα και αγόραζαν προϊόντα της ΠΑΕ. Μάλιστα για την ιστορία προβλήθηκε και το ντοκυμαντέρ για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ.

Όλη αυτή η οργάνωση δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου